Inga resultat hittades.

Nyhet

God Jul och Gott Nytt År!

God_jul_lanosparbank

Nu är julen äntligen här igen! För många innebär det efterlängtad och välbehövlig tid med nära och kära. Oavsett hur och var du väljer att fira din jul hoppas vi att den skänker dig värme, glädje och skön avkoppling.

Tack 2019!

Alldeles runt hörnet väntar det nya året. Innan vi tar klivet in i 2020 och det nya årtiondet vill vi kort summera ett händelserikt 2019.

2019 har på många sätt varit ett händelserikt år. Riksbanken har satt punkt för en nästan fem år lång period med minusränta i Sverige, Konjunkturinstitutet (KI) konstaterade tidigare i år att högkonjunkturen är över och en ny betaltjänstlag som ska minska risken för bedrägerier och göra dina betalningar ännu säkrare har trätt i kraft.

För dig som kund i Lån & Spar Bank har året bland annat inneburit en ny och förbättrad kortförsäkring. Vi har också lanserat en ny logga och uppdaterat vår grafiska profil.

Välkommen 2020!

Nu lyfter vi blicken mot år 2020 och alla spännande möjligheter som står för dörren. Vi ser fram emot det nya året och kommer då fortsätta vårt arbete med att utveckla våra produkter och tjänster för din skull. Allt för att din bankvardag hos oss ska bli så enkel, smidig och bra som möjligt.

Vi på Lån & Spar Bank önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 

 

Fler nyheter

smarta_e_appar
8 appar som hjälper dig med ekonomin
LSB_MasterCard
Nu gör vi Lån & Spar Bank MasterCard ännu bättre
Skattekalender
Viktiga skattedatum under 2020
Nu_skickas_ditt_orange_kuvert
Då får du ditt orange kuvert

Kontakta oss

Vår kundservice har öppet helgfria vardagar, kl. 08.00-17.00.

Ring oss: 040-205 600

Skriv till oss: info@lsb.se