Hur kan vi hjälpa dig?

Frågor & svar

Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Hur samlar jag mina lån hos Lån & Spar Bank?

  1. Fyll i låneansökan och ange det totala belopp du önskar samla. Kom ihåg att uppge att syftet med lånet är att lösa andra lån/krediter.
  2. Efter inskickad ansökan gör vi en kreditprövning och går igenom de uppgifter du angivit i din låneansökan. Vi återkommer till dig med besked.
  3. Om lån beviljas betalas det ut efter att du har skrivit under och godkänt dina lånehandlingar digitalt med ditt BankID. När pengarna är utbetalda kan dina andra lån lösas.