Hur kan vi hjälpa dig?

Frågor & svar

Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Hur ansöker jag om lån?

För att ansöka om lån skickar du in en låneansökan via vår hemsida. Du får sedan svar på din ansökan direkt och kan se ditt erbjudande när du är inne i vårt kompletteringssteg. I detta steg accepterar du erbjudandet och lämnar kompletterande uppgifter och eventuellt lösenkrav kommer då också att synas.

Du kan ansöka om Privatlån, Billån, Medlemslån eller ansöka om lån till renovering, motorcykel, båt, husvagn/husbil. Vi kan även hjälpa dig att samla dina lån och krediter. Klicka här för att komma till låneansökan.