Hur kan vi hjälpa dig?

Frågor & svar

Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Går det att lösa delar av ett lån?

Ja, det går att lösa delar av ett lån. När och om du gör det kallas det för att extraamortera. En extraamortering innebär att du betalar av en del av din befintliga skuld, du amorterar ner din låneskuld med önskat belopp.

Bra att veta

Hos en del banker och kreditgivare kan det finnas begränsningar för hur många extraamorteringar du får/kan göra per år eller under lånets löptid. En del aktörer tar dessutom ut en extra avgift i samband med en extraamortering.

Att göra extra inbetalningar på ett lån hos oss är avgiftsfritt. Vi har inte heller någon begränsning vad gäller antal möjliga extraamorteringar.

Här kan du läs mer om hur du extraamorterar på ditt lån i Lån & Spar Bank