Hur kan vi hjälpa dig?

Frågor & svar

Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Finns det fördelar med lösenkrav?

Ja, det finns fördelar med lösenkrav. En fördel med lösenkrav är att vi hjälper dig att samla alla, eller delar av, dina lån/krediter till ett större lån istället. I många fall kan det innebära att du både får en lägre ränta och bättre lånevillkor. Dessutom kan det minska dina lånekostnader i och med att du inte behöver betala eventuella avgifter till flera olika banker/kreditinstitut. Att endast ha en, eller ett fåtal, aktörer att betala till varje månad kan också göra din bankvardag lite enklare och smidigare.