Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Affärspartners

Vår vision är att ständigt göra din upplevelse som kund bättre. Tillsammans med våra affärspartners skapar vi bra förutsättningar för dig. Här kan du läsa mer om våra affärspartners.

Logotyp Betalo

Betalo

Betalo är ett mobilbetalbolag som grundades 2012 och erbjuder en tjänst där privatpersoner och företagare kan betala räkningar/fakturor med debet- och kreditkort. Genom vårt samarbete med Betalo kan du betala räkningar eller överföra pengar till svenska bankkonton med ditt Lån & Spar Bank Mastercard.

Läs mer om Betalo
Carswipe logotype

Carswipe

Carswipe grundades 2018 i Malmö och erbjuder en modern och säker marknadsplats där du som privatperson kan sälja eller köpa bil på ett enkelt och tryggt sätt. Med Carswipe slipper du exempelvis otrygga möten, förhandlingar och dolda fel. Genom samarbetet med Carswipe får vi möjlighet att erbjuda vårt enkla och trygga Billån direkt på handelsplatsen.

Läs mer om Carswipe
Logotyp Europeiska ERV

Europeiska ERV

Europeiska ERV som bildades 1920 och är en del av försäkringskoncernen ERGO, är en av de största aktörerna i Sverige för privat- och tjänstereseförsäkringar. I samarbete med Europeiska ERV erbjuder vi en kortförsäkring som ingår kostnadsfritt i ditt Lån & Spar Bank Mastercard. Försäkringen omfattar bland annat en kompletterande reseförsäkring och skydd om du tankar fel bränsle.

Läs mer om ERV
Logotyp Gjensidige

Gjensidige

Gjensidige är Nordens tredje största försäkringsbolag och har försäkrat liv, hälsa och egendom i Sverige sedan 2007. I samarbete med Gjensidige erbjuder vi ett Låneskydd som hjälper dig betala för ditt lån om du exempelvis blir sjukskriven eller förlorar din inkomst. Vi förmedlar även försäkringar för ditt hus, hem och bil.

Läs mer om Gjensidige