Hjälpsektion

CHAT CLOSED

Har du en fråga?

Vanliga frågor & svar

När du ska betala på ditt lån gör du, varje månad, en kontoöverföring till ditt Servicekonto i Lån & Spar Bank. Ett tips är att skapa en stående överföring från din ordinarie bank till ditt servicekonto.

Läs mer

Vi betalar vanligen ut ditt lån inom 24 timmar (bankdagar) efter att du har skrivit under dina digitala lånehandlingar med ditt BankID. Pengarna betalas ut till Servicekontot i Lån & Spar Bank.

I vår Internetbank kan du enkelt överföra pengar till önskat konto i annan bank. Tänk på att du måste ha uppgifter om både clearingnummer och kontonummer till mottagaren.

Läs mer
Visa fler vanliga frågor och svar

Affärspartners

Vår vision är att ständigt göra din upplevelse som kund bättre. Tillsammans med våra affärspartners skapar vi bra förutsättningar för dig. Här kan du läsa mer om våra affärspartners.

Logotyp Europeiska ERV

Europeiska ERV

Europeiska ERV som bildades 1920 och är en del av försäkringskoncernen ERGO, är en av de största aktörerna i Sverige för privat- och tjänstereseförsäkringar. I samarbete med Europeiska ERV erbjuder vi en kortförsäkring som ingår kostnadsfritt i ditt Lån & Spar Bank Mastercard. Försäkringen omfattar bland annat en kompletterande reseförsäkring och skydd om du tankar fel bränsle.

Läs mer om ERV
Logotyp Gjensidige

Gjensidige

Gjensidige är Nordens tredje största försäkringsbolag och har försäkrat liv, hälsa och egendom i Sverige sedan 2007. I samarbete med Gjensidige erbjuder vi ett Låneskydd som hjälper dig betala för ditt lån om du exempelvis blir sjukskriven eller förlorar din inkomst. Vi förmedlar även försäkringar för ditt hus, hem och bil.

Läs mer om Gjensidige