Inga resultat hittades.

Nyhet

Villabanken blir Lån & Spar Bank

Vi har sedan 2009 samarbetat med Villaägarnas Riksförbund och erbjudit banktjänster med medlemsförmån under varumärket Villabanken till Villaägarnas medlemmar. I oktober 2020 upphör samarbetet och varumärket.

Banksektorn genomgår stora förändringar som bland annat drivs av förändrade krav från kunder på enkelhet, transparens och en god kundupplevelse. Med en förändrad marknad och nya kundbeteenden, krävs affärsmodeller som minskar komplexiteten och förenklar kundupplevelsen. Därför behöver vi löpande se över strukturen och vårt erbjudande för att möta dig som kund med rätt produkter, i rätt tid och med rätt villkor. Som ett led i detta arbete kommer vi hädanefter enbart vara Lån & Spar Bank.

- Villabanken är ett medlemskoncept, riktat till kunder som bor i villa/radhus. Vår syn är att konceptet, med den utveckling som skett på marknaden, inte längre är tillräckligt attraktivt. Att driva flera olika varumärken kan ur ett kundperspektiv upplevas komplext och ur ett verksamhetsperspektiv driver det kostnader. I slutändan påverkar detta både kundupplevelse och erbjudande, säger Lån & Spar Banks Sverigechef Oscar Thasén.

Samarbetet med Villaägarnas Riksförbund upphör 3 oktober 2020 och i samband med detta läggs varumärket Villabanken ner. Vad förändringen mer betyder för dig som kund kan du läsa om i den information som skickats till dig i din Internetbank. Framöver ser vi fram emot att möta både befintliga och nya kunder under varumärket Lån & Spar Bank.

Lån & Spar Bank har sedan starten på den svenska marknaden 2006 haft en god tillväxt och vi jobbar aktivt med att stärka vårt erbjudande till kreditvärdiga privatpersoner, såväl befintliga som nya. Ett bra exempel på detta är att vi från 15 juli 2020 erbjuder Räntegaranti för våra blancolån, vilket ger dig en trygghet i att du som kund har det bästa erbjudandet på marknaden. Läs mer på lsb.se/rantegaranti eller kontakta oss på telefon 040-205 600!

För mer information om samarbetets upphörande, vänligen kontakta:

Oscar Thasén
Sverigechef
Telefon: 040-205 600
E-post: oscar.thasen@lsb.se

Fler nyheter

Dina synpunkter är viktiga för oss
Villkorsuppdatering kortförsäkring
Riksbanken varnar för falsk försäljning av e-kronor
Resa under coronapandemin- att tänka på

Kontakta oss

Vi har öppet helgfria vardagar, kl. 08.00-17.00.

Ring oss: 040-205 600

Skriv till oss: info@lsb.se