Vad letar du efter?

Inga resultat hittades.

Ring oss

Välkommen att ringa oss! Vår kundservice har öppet varje vardag mellan kl 8.00-17.00.

Ny förbättrad hemsida

ny-hemsida

Du kanske redan har märkt att vår hemsida ser annorlunda ut? Vi gjorde nyligen om och uppdaterade hemsidan för din skull. Mycket är nytt och det kan därför vara bra att känna till de förändringar som du kan ha störst nytt av.

Ny meny – bättre översikt

Den nya förbättrade menyn ger dig en tydlig översikt och gör det enkelt att ta sig runt på hemsidan. Klicka på någon av de fyra menyvalen Produkter, Om oss, Vardagstjänster eller Kundservice för att hitta det du letar efter.

En annan smart sak är att du nu alltid kommer åt menyn oavsett var på hemsidan du är. Det förenklar för dig om du snabbt vill gå vidare till ett annat menyval eller logga in i vår Internetbank.

Frågor och svar – ett smart hjälpmedel

Nu finns det en egen sida med vanliga frågor och svar. Här kan du snabbt och enkelt skriva din fråga direkt i sökfältet. Du kan också välja någon av de fyra kategorierna Lån, Sparkonto, Kort och Faktura/Betalningar för att få fram all information för respektive kategori.

Vi uppdaterar hela tiden våra frågor och svar. Om du inte hittar det svar du letar efter får du gärna berätta för oss vad du saknar och vad du tycker att vi kan förbättra.

Alla nyheter på ett ställe

På den nya startsidan finns nu möjlighet att se de senaste nyheterna och ta del av annan information om vad som händer i banken. Här kan du bland annat läsa om produktförändringar eller nya funktioner och förmåner som du kan dra nytta av.

Gör det till en vana att läsa här med jämna mellanrum. Det är ett smidigt sätt att hålla sig uppdaterad. Du vet då helt enkelt vad som händer, när det händer och vad det innebär för just dig.

Vi vill veta vad du tycker!

Hemsidan är till för dig och vår förhoppning är att de förändringar som vi gjort kan göra din upplevelse och bankvardag hos oss enklare, smidigare och bättre. Därför vill vi också gärna veta vad du tycker. Dina synpunkter och tankar är viktiga för oss!

Du är välkommen att skicka ett mejl till info@lsb.se eller ringa oss på Kundservice. Vi finns här för dig!

 

 

Spärra ditt kort

Har du förlorat, eller misstänker att du förlorat, ditt kort? Ring oss så spärrar vi ditt kort. Öppet dygnet runt.

  • Telefon: 040-205 698
  • Från utlandet: +46 (0)40 205 698

Kundservice

Vi har samlat svar på de vanligaste frågorna nedan – men du kan också höra av dig till oss.

Ring oss

Välkommen att ringa oss! Vår kundservice har öppet varje dag kl 08.00-17.00.

  • Telefon: 040-205 600
  • Mån - fre: 08.00 - 17.00
  • Lör - sön: Stängt
  • Från utlandet: +46 (0)40 205 600