Inga resultat hittades.

Nyhet

God Jul och Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År önskar Lån & Spar Bank

Så har vi äntligen kommit till den tiden på året som så många längtar efter. Julen är här igen och alldeles runt hörnet väntar ett nytt spännande år. Oavsett hur du väljer att fira din jul hoppas vi att den skänker dig både värme och välbehövd glädje.

Ett annorlunda och märkligt år

Coronaviruset har präglat större delen av 2020. När vi tittar i backspegeln kan det konstateras att ungefärliga nio pandemipräglade månader nu är tillryggalagda. Rådande situation har tvingat oss alla att göra uppoffringar och förändra vår vardag på olika sätt. Fysiska möten med nära och kära har ersatts med digitala diton. Arbete på kontor har i många fall ersatts med arbetsplatser vid köksbord, i vardagsrum eller på andra mer eller mindre lämpliga platser i hemmet.  Många skulle nog instämma i att det varit, och fortfarande är, en prövningarnas tid.

Kanske har social distansering varit en av de svåraste utmaningarna. Att inte få träffa nära och kära i samma utsträckning som tidigare är, med all rätt, både jobbigt och påfrestande. Men den fysiska distans vi tvingats till kan, tack och lov, göras mindre kännbar med hjälp av bland annat videosamtal. Tack vare tekniken har vi möjlighet att överbrygga det faktiska avståndet och både se och höra varandra även om vi befinner oss på olika platser. 

I år vill vi uppmuntra dig att ersätta det sedvanliga julfirandet med ett digitalt sådant. Det är ett både smart och roligt sätt att samla nära och kära kring den härliga julmaten och de efterlängtade julklapparna. Med största sannolikhet blir det en annorlunda upplevelse, men låt oss göra annorlunda till något bra i år. 

Välkommen 2021

Nu lyfter vi blicken mot 2021. Än så länge ett oskrivet blad, men redan nu färgat av en hel del förväntningar på och önskningar om en stegvis återgång till en mer normal vardag. En återgång vi alla nog längtar efter.

För vår del kommer 2021 innebära ett fortsatt fokus på och arbete med att utveckla våra produkter och tjänster för din skull. Med dig och dina behov i centrum är vårt mål att göra din bankvardag hos oss så enkel, smidig och bra som möjligt. Tillsammans för en bättre privatekonomi.

Vi på Lån & Spar Bank önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 

Fler nyheter

Dina synpunkter är viktiga för oss
Villkorsuppdatering kortförsäkring
Riksbanken varnar för falsk försäljning av e-kronor
Resa under coronapandemin- att tänka på

Kontakta oss

Vi har öppet helgfria vardagar, kl. 08.00-17.00.

Ring oss: 040-205 600

Skriv till oss: info@lsb.se